Luk fuldskærm
Markvej 26, 3630 Jægerspris
Dobbelt Boligoplevelse: Denne ejendom tilbyder ikke kun et fritidshus, men to! Med 60 m2 i hovedhuset (fra 2000) og et ekstra anneks på 26 m2 (fra 1999), får I en rummelig og alsidig bolig med hele 86 m2.

Hovedhuset rummer 2 værelser, badeværelse med brus og en lys stue med åbent køkken. Fra stuen er der direkte adgang til en sydøstvendt terrasse, der indbyder til solrige eftermiddage og aftenhygge.

Annekset består af et ekstra rummeligt rum med trinette/køkken, loft til kip og synlige bjælker. Det perfekte sted til overnattende gæster, udfoldelse af kreative hobbies eks. som atelier eller ekstra opbevaringsplads.

Ideel til Familier med Små Børn: Dalby Huse Strand er det foretrukne valg for familier med små børn, takket være den fine sandstrand og et lavtvandsområde, der skaber trygge forhold for leg og sjov.

Dalby Huse er en hyggelig og attraktiv sommerhusby ved Isefjorden. Med blot 300 meter til stranden og få kilometer til Dalby, hvor Dagli'Brugsen gør indkøbet let, får I den perfekte balance mellem rolig natur og bekvemmeligheder.

Dette fritidshus er ikke bare en ejendom; det er et hjem, hvor familie og venner kan samles og hvor naturen er en integreret del af livet. Her er rig mulighed for udendørsaktiviteter på den 1.970 m2 store grund. Perfekt til leg, afslapning og hyggelige stunder i naturen.

En helt unik mulighed for at nyde sommeren i et dejlig sommerhus tæt ved vandet. Ring til Stine Kronvold for en fremvisning 6020 9000.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 86 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1970 m2
Sagsnummer AA-081
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 2000
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering