Luk fuldskærm
Lundsgårdvej 37, 5400 Bogense
I 1998: "Ældre villa beliggende i landlige omgivelser et par minutters kørsel fra Bogense. En billig bolig hvor der dog må påregnes udgifter til modernisering og istandsættelse, men hvor der jo således også er mulighed for selv at bestemme stil og indretning af sit nye hjem" - Sådan lød det i januar 1998, hvor nuværende sælger for at få stillet sin nysgerrighed, en frostklar morgen drejede ind og kørte de 250 m ad Birkealléen for at ende på gårdspladsen, hvor der stod et rådyr i solopgangen. Det var den rene magi. Dagen efter havde det lille røde hus ude på landet fået nye ejere og eventyret kunne begynde.
I 2022: Har piben fået en helt anden lyd. "Ældre villa stadig beliggende i landlige omgivelser et par minutters kørsel fra Bogense." Men boligen er i årenes løb blevet gennemrenoveret og fremstår i dag indbydende og charmerende - lige til at flytte ind i. Der er skiftet TAG, VINDUER, alle GULVE og der er installeret VARMEPUMPE med 1 udedel og 3 indedele fordelt på stue og førstesal. Der er helt nye el-radiatorer som aldrig har været i brug, fordi varmepumpen og den få år gamle BRÆNDEOVN fra Morsø gør sit til at sprede varme og hygge. Sidst men ikke mindst er her tale om et RØGFRIT hjem, der tillige er registreret som FLEXBOLIG.
Indrettet med: * Baggang/vaskerum
* Badeværelse med kar * Rummeligt og rigtig hyggeligt spisekøkken
* Soveværelse
* 2 dejlige stuer - den ene med brændeovn
* Hovedentré med opgang til 1. sal med: * Et fantastisk lækkert og lyst rum til bl.a. soveværelse eller TVstue samt yderligere et dejligt, lyst værelse. Udenfor er der frisk luft og højt til himlen, stille og fredeligt en stor græsplæne 7 forskellige æbletræer, 1 blommetræ og 1 med moreller. Grunden er på tre sider omgivet af levende hegn - mod vest Spiraea -mod nord over 100 år gamle træer og Syrener - mod øst hvidtjørn og mirabeller - mod syd er der frit udsyn over markerne, så man kan følge med i landmandens skiftende afgrøder. På gårdspladsen holder det over 100 år gamle "værnetræ" vagt og giver om efteråret masser af kastanier. VÆRKSTEDET/UDHUSET indbyder også til besøg, her er god plads til hobbyaktiviteter og opbevaring i det store rum, i det mindre er der indrettet hundeboks i forbindelse med hundegården, som evt. kan laves om til hønsegård. Boligen er idéel til familien som ønsker at bo i landlige omgivelser men alligevel tæt på byen, måske en dagplejemor, da der er rigelig plads til både sandkasser, gynger og karruseller. Huset SÆLGES MØBLERET, dog excl personlige effekter.
- Jeg glæder mig sådan til at vise dig alle herlighederne og dette unikke sted!

Information om boligen

Bolig 150 m2
Kælder 10 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 3825 m2
Carport 36 m2
Udhus 47 m2
Sagsnummer 1402
Type Villa
Opført / Ombygget 1900
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering