Luk fuldskærm
Lisbyvej 23, 7620 Lemvig
På Lisbyvej i Fjaltring finder man denne ejendom med en mere end 100-årig historie, hvor der har været et driftigt landbrug, men idag danner den ramme for en bolig, der både er i pagt med naturen og et aktivt lokalsamfund. Ejendommen er løbende renoveret indvendigt od udvendigt og fremstår idag som en super rummelig bolig med masser af indretningsmuligheder på de 234 kvm bolig, der suppleres perfekt af 2 separate udbygninger på ialt 530 kvm.

Stuehuset fremstår i charmerende stil med højt til lofter, synlige bjælker i de fleste rum og stuen er renoveret i 2018 med bla. trægulv og efterisolering. Der er brændeovn fra 2015 og hvide fyldningsdøre. Udover de rummelige og funktionelle bygninger på grunden, får man en grund med mulighed for, at etablere gode uderum og der er idag allerede skabt god stemning med orangeriet fra 2022 og der er mulighed for, at gå en tur i sin egen lille skov.

Fra indretningen af huset kan nævnes et stueplan med stor vinkel stue med godt lysindfald, lyst køkken med plads til spisekrog, 2 værelser, heraf det ene med direkte adgang til badeværelset. På 1. salen finder vi en stor stue med nyere gulv, 2 værelser, det ene med stort vinduesparti hvorfra udsigten til klitterne og lyden af Vesterhavet kan opleves. 1. salen rummer også husets andet badeværelse.

Med beliggenheden på Lisbyvej er der kort afstand til Fjaltring, der trods sin beliggenhed langt mod vest tilbyder faciliteter som: friskole, børnehave, købmand, vandrehjem og kontorfælleskab. Fjaltring er i det hele taget en landsby med et aktivitetsniveau udover det sædvanlige . Selvom naturen stadig spiller hovedrollen så tæt på Vesterhavet, må det have føltes meget anderledes at bo herude, da ejendommen startede sin historie i 1882. Nu har livet knap så barske præmisser, for idag er relationen til havet også bygget på ren og skær fornøjelse. Med lystfiskeri, windsurfing og badeture kan man koble af fra en travl hverdag og mærke vejr og vind.

Se mere om Fjaltring på: https://fjaltring.dk/

Ekstra tilbud til børnefamilien:
Har du skolesøgende børn som skal gå i friskolen i Fjaltring, tilbyder sælger at betale 1. års skolepenge.

Lyder denne spændende ejendom i Fjaltring som det perfekte boligmatch for dig, står Liselotte og Mogens i BoligOne klar til, at tage dig med på en fremvisning af bolig og omgivelser.

Velkommen på Lisbyvej 23, Fjaltring.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 234 m2
Antal rum 7
Etager 2
Grund 7445 m2
Udhus 530 m2
Sagsnummer 801-2710
Type Villa
Opført / Ombygget 1882 / 1976
Energimærke D

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering