Luk fuldskærm
Lindenborgvej 131, 4000 Roskilde
Her har du muligheden for at flytte ind i en dejlig højloftet villa med 158 etagemeter fordelt ligeligt på bolig og kælder. Der er rig mulighed for at sætte dit eget præg så boligen, så den bliver lige efter dit ønske.

I stueplan er indrettet en dejlig rummelig stue (oprindeligt 2 rum), med store charmerende blyindfattede ruder og varmepumpe. Her er plads til både spisestue og dagligstue.

Endvidere stort soveværelse med kig til haven, mindre toilet og et stort 70'er inspireret køkken med god skabsplads. Fra køkkenet går trappen ned til den brugbare kælder, hvor der venter endnu mere plads.

I kælderen finder du et dejligt stort badeværelse med vaskefaciliteter, et praktisk værksted med god plads til kreative udfoldelser samt to disponible rum.

Ejendommen er beliggende i det naturskønne Gevninge, ikke langt fra Roskilde og med gode transportmuligheder ind mod København.

Såvel skole, institutioner og indkøbsmuligheder er lige i nærheden - Cykelafstand til rema1000.

Til ejendommen hører tillige en nem sydvendt have med drivhus samt muret garage og gode muligheder for parkering.

Der må påregnes nogle istandsættelser.

Information om boligen

Bolig 79 m2
Kælder 79 m2
Antal rum 2
Etager 2
Grund 785 m2
Garage 21 m2
Sagsnummer AA-084
Type Villa
Opført / Ombygget 1948
Energimærke E

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering