Luk fuldskærm
Larsesvej 72G, 4736 Karrebæksminde
Drømmer I om at sidde på terrassen med et koldt glas hvidvin, mens solen hænger over vandet i det fjerne? Så skal I kigge nærmere på dette sommerhus i Karrebæksminde, hvor den store flotte solrige og sydvendte træterrasse har flot vandudsigt udover Smålandshavet og herfra vil I også nyde de flotte solnedgange om aften.

Karrebæksminde ligger lidt over en times kørsel fra København, så I kan hurtigt nå herud efter fyraften fredag og nyde terrasse, ro og havudsigt. Fra huset kan I også spadsere de cirka ti minutter ned til det hyggelige ferieliv omkring molerne og den børnevenlige badestrand.

Der er tale om et fint lille træbeklædt fritidshus fra 1962 på blot 38 veludnyttede kvadratmeter, så det kræver ikke meget vedligeholdelse. Huset har i 2017 fået ny tagbelægning.

Huset byder på en praktisk planløsning med en dejlig sydvendt stue med udgang til flot stor træterrasse fra 2017, et lille kammer med 2 sovepladser, en stor stue, velfungerende hvidt køkken samt toilet med bruser.

Huset ligger godt og højt placeret i "Højboparken" på en andelsgrund og med udsigt til både vand og grønt område.

Står køleskabet tomt, kan I hurtigt hente friske forsyninger hos købmanden eller Netto. Karrebæksminde byder desuden på gode spisesteder, et super hyggeligt miljø omkring broen/kanalen samt lystbådehavne og gode badestrande.

Bestil gerne en fremvisning på 21 122 123 eller på vores hjemmeside.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 38 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 268 m2
Sagsnummer 1035
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1962
Energimærke

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering