Luk fuldskærm
Langdyssen 63, 4700 Næstved
SÆLGER MODTAGER GERNE SERIØSE BUD

Med en god placering ud til grønne fællesområder i det sydlige Næstved ligger dette nyistandsatte rækkehus i et plan på 106 kvm med en fantastisk planløsning. Boligen er beliggende på sidste stikvej i Dyssegårdsparken, der er kendt for sin indretning med flere hyggelige gårdmiljøer. Som grundejer i Dyssegårdsparken kan I også glæde jer over adgang til flere fælles grønne områder, legeplads og et godt stisystem, der trygt fører jer til de nærliggende institutioner og indkøbsmuligheder. Der er god adgang til offentlig transport fra boligen og en nem adgang via omfartsvejen hvis I fx. skal i en anden bydel af Næstved eller skal på motorvejen i både sydlig, -nordlig eller vestlig retning.

Boligen har gennemgået en fin istandsættelse i indeværende år og I kan glæde jer over mange fine detaljer som blandt andet flotte gennemgående gulve, et smukt og moderne Epoq køkken med integrede hårde hvidevarer fra 2023 og bad/toilet fra 2023.
Boligen indeholder 3 gode værelser, en god, lys entrè med egen indgang, et gæstetoilet og et flot badeværelse fra 2023. Badeværelset er indrettet i afdæmpede farver med store klinker og efterlader et skønt og roligt udtryk toppet af den flotte bruseniche med glasadskillelse.
Køkkenet ligger smukt i åben forenelighed med den indretningsvenlige stue, hvorfra der er udgang til den lille hyggelige gårdhave. Badeværelse og gæstetoilet er istandsat i 2023 med flotte klinker og nøje udvalgt veltilpasset interiør.
I boligens bryggers, der ligger med egen indgang og i direkte forbindelse til det flotte køkken, kan I glæde jer over god plads til indretning med bordplade eller skab alt efter jeres behov. Bryggerset er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler fra 2023
Haven og udelivet bliver helt fantastisk i den nordøstvendte oase med flisebelagt terrasse pænt afskærmet af et nymalet hegn. Der er adgang til grønt fællesområde fra haven.
Boligen fremtræder 100% indflytningsklar med blandt andet nyt filt på væggene, nymalede vægge, døre, vinduer og loft. Taget er fra 2006 og har en forventet levetid på 13 år endnu. Tilstandsrapport og el rapport på ejendommen er en fornøjelig læsning for de kommende ejere af dette flotte rækkehus så tøv ikke - kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

ÅBENT HUS

02 december 10:00 - 10:30

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 171 m2
Sagsnummer 2736-947
Type Villa
Opført / Ombygget 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering