Luk fuldskærm
Lærkevej 2, 4250 Fuglebjerg
Nu kan I bo bekvemt i Fuglebjerg, hvor denne flotte og moderniserede 1-plansvilla kun venter på sine nye ejere. I kan se frem til en gennemtænkt bolig med særskilte soveafdelinger samt en skøn, solrig have med nyplantet hæk og en attraktiv beliggenhed i et børnevenligt kvarter.

Byens indkøbsmuligheder, den lokale skole og daginstitution findes inden for kort gåafstand. Ligeledes kan I se frem til også at have Fuglebjerg-hallen og flere fodboldbaner lige rundt om hjørnet, så der er kort til spil og leg. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Fuglebjerg ligger godt placeret mellem Næstved, Slagelse og Sorø.

Ejendommen har siden 2021 været under renovering, hvor det eneste der mangler, er forældreafdelingen. I resten af boligen kan glæde jer til en gennemrenoveret bolig med gulvvarme og vinduer fra 2022.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære. Fra bryggerset har I adgang til boligens køkken-alrum med åben forbindelse til den store stue. Det flotte køkken er af god størrelse og med kogeø, så hele familien kan samles om madlavningen. Stuen byder på masser af plads til et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de øst- og vestvendte vinduer. Fra stuen kan den skønne fliseterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler det meste af dagen.

Stuen er hjemmets samlingspunkt, som giver adgang til alle hjemmets værelser, som er opdelt med en evt. forældre- og børneafdeling.

Forældreafsnittet er det eneste der mangler at blive renoveret, hvorfor afdelingen står klar til jeres ønsker. Her kan I se frem til en forældreafdeling på sigt med egen udgang til terrassen samt eget badeværelse.

Begge børneværelser er af god størrelse, hvoraf det ene har indbygningsskabe. Fra stuen venter også et mindre værelse som pt. er indrettet som "Walk-in", men egner sig perfekt til hjemmekontoret. Badeværelset fremstår med stor bruseniche og indbygget skabsarrangement.

Til sidst kan det nævnes, at ejendommens facade fremstår flot med en nybehandlet gavl og malet tag i 2022.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 169 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 940 m2
Sagsnummer 2853-132
Type Villa
Opført / Ombygget 1972 / 1990
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering