Luk fuldskærm
Kystsvinget 6, 3630 Jægerspris
Dette sommerhus er beliggende på en 2.213 kvm. stor naturgrund, direkte grænsende op til åbent græs areal. Med kun 400 meter til vandkanten, kan du nemt nyde både land- og vandsportsaktiviteter.

Bygget i 1978/83 og med 48 kvm bolig danner dette sommerhus rammen om et stort soveværelse, badeværelse med håndbruser og et køkken i åben forbindelse med den hyggelig stue med brændeovn, fin fjordudsigt og spektakulære solopgange.

Sommerhuset er perfekt for dig, der søger en naturskøn og ugenert beliggenhed. Haven er en sand oase med rhododendron, forskellige buske og et skovlignende område på nordsiden af ??grunden. Med den store grund, åbne udsigt over vandet og det åbne græsareal er dette sted næsten for godt til at være sandt.

Området omkring Tørslev Hage er kendt for sit rige dyre- og fugleliv og byder på en bred vifte af aktiviteter såsom badning, fiskeri, sejlads, vandreture og cykelture.

Med kun en kort køretur på cirka et kvarter, når du Frederikssund, hvor der er indkøbsmuligheder, butikker og restauranter.

Bemærk venligst, at der skal forventes en vis grad af istandsættelse af sommerhuset.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os på 6020 9000 for at arrangere en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 48 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 2213 m2
Sagsnummer AA-107
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1978 / 1983
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering