Luk fuldskærm
Krumport 2B st, 4700 Næstved
Leder du efter en god lille lejlighed med central beliggenhed i centrum, så kig gerne nærmere på Krumport 2B
Lejligheden er placeret i Næstved Centrum og herfra har du næsten alt indenfor gåafstand. Der er blot 200 meter til gågaden og inden du rammer denne, kommer du forbi både vinbar, biograf samt hyggelige og gode cafeer/ restauranter. Lige på den anden side af gaden er der supermarked og skal du med toget er der kun 5 minutter til stationen. Er du til motion ligger motionscentret lige rundt om hjørnet.
Lejligheden er indrettet med en stue i en god størrelse, med flotte bræddegulve og højt til loftet, der nemt kan indrettes med spiseplads og sofakrog, et tosidet køkken i lyse elementer og med god skabsplads og til sidst et badeværelse. I køkkenet er lavet en lille hems, hvor du vil have mulighed for at placere en madras og benytte den som soveplads.
Ude er en lille hyggelig fællesgårdhave, hvor man evt. kan nyde en bog i den friske luft.
Det er tilladt at drive klinik eller indrette kontor til f.eks. revisor eller lignende og det er også tilladt at udleje den.

Lejligheden er højt beliggende selvom det er en stuelejlighed, så kigger man ikke ind, når man går forbi den på fortovet.

Lejligheden er nymalet og klar til indflytning og overtagelse hurtigst muligt.

Lyder denne studievenlige lejlighed midt i byen som noget for dig, så kontakt os på 21 122 123 for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 46 m2
Antal rum 1
Etager 1
Sagsnummer 1009
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1910
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering