Luk fuldskærm
Kronen 37, 9260 Gistrup
Lækker KFS-vinkelvilla med stor integreret carport og skøn ugeneret have med stor terrasse og mange gode solkroge. Ialt 186 m2 under samme tag hvoraf de 151 m2 udgør boligdelen. Villaen er beliggende familievenligt i en af de nyere udstykninger centralt i Gistrup for enden af lukket villavej med adgang til godt stisystem, store grønne fællesarealer og gå-/cykelafstand til skov, indkøb, skole, børnehave og fritidsaktiviteter. Desuden kort afstand til Aalborgs nye supersygehus - AAU og Aalborgs attraktive byliv.

Indretning:
Entre med klinkegulv. Gæstetoilet med bruseniche. 2 gode børneværelser. Soveværelse med adgang til badeværelse med både kar og bruseniche. Bryggers med indgang fra carport og adgang til køkken. Spisekøkken med skydedørsparti til spisestue med udgang til terrassen. Fra spisestuen er der flotte dobbelte franske døre til den rummelige opholdsstue også med udgang til terrassen.

Der er flotte hvidpigmenterede bøgegulve i alle opholdsrum - ludbeh. rupløjede trælofter overalt samt klinkegulve i husets vådrum.

Den skønne og meget hyggelige have giver rig mulighed for ugeneret at kunne nyde udelivet hele sommeren og er samtidig en fantastisk legeplads for børn.

Denne skønne villa kan blive din, men reserver allerede en fremvisning af boligen i dag - RING 20 33 55 50 og lav en aftale med BoligOne Mogens Vinther. Jeg håber vi ses.

Information om boligen

Bolig 151 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 780 m2
Carport 35
Sagsnummer 843-1456
Type Villa
Opført / Ombygget 1988
Energimærke C

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering