Luk fuldskærm
Krohaven 70, 4140 Borup
Vi kan nu byde velkommen til denne fine andelsbolig, beliggende centralt i Borup med indkøbs- og pendlermuligheder lige rundt om hjørnet.

Fra adressen har du kun 41 minutter i toget til København H og kan samtidig se frem til et hyggeligt lokalmiljø.
Ligeledes venter skoven og Kimmerslev Sø kun en god gåtur væk fra adressen og starter du bilen kan motorvejen mod København og Odense nås på blot 5 minutter.

Når du træder ind gennem hoveddøren, bliver du mødt af en nydelig og møblerbar entré, hvor du har adgang til hjemmets soveværelse, badeværelse og køkken/alrum.
I køkken/alrummet får du et godt køkken med masser af skabsplads, plads til sofaafdeling og et mindre spisebord. Fra stuen er der udgang til en skøn og vestvendt flisebelagt gårdhave, hvor solen kan nydes i eftermiddags- og aftentimerne.

Soveværelset er af god størrelse og med indbygningsskab. Badeværelset er ligeledes af god størrelse med bruseniche og plads til egen vaskemaskine.

Lyder denne fine bolig som noget for dig, så kontakt sælger på tlf. 53 87 87 78 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 69 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 729 m2
Sagsnummer 2853-074
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 2007
Energimærke B

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering