Luk fuldskærm
Krogen 32, 4700 Næstved
Velkommen til Krogen 32 - et charmerende rækkehus, der forener stilfuld modernisering med en fantastisk beliggenhed tæt på Næstveds centrum og stationen. Dette hjem er en sand oase af komfort og elegance, og det venter kun på at byde dig velkommen.

Fra det øjeblik du træder indenfor, vil du blive betaget af den lyse og moderne atmosfære, der gennemsyrer hvert eneste rum. Indgangspartiet byder dig velkommen med smukt integrerede spotlys, der skaber den perfekte atmosfære, mens du straks vil bemærke den praktiske parkering kun få meter fra huset.

Gå videre ind i huset og lad dig forføre af det stilfulde badeværelse, der er udstyret med en flot bruseniche og et elektrisk ovenlysvindue, der bringer naturligt lys ind i rummet.

Køkkenet er hjertet af hjemmet og er blevet omhyggeligt designet for at imødekomme alle dine behov. Det åbne Kvik køkken fra 2017 byder på selvlukkende skuffer, LED spotlys under overskabene og en smart placeret motor til emhætten på loftet - alt sammen med fokus på både funktionalitet og æstetik.

Med et børneværelse, et soveværelse og en hyggelig stue vil du have rigeligt med plads til at nyde både alenetid og samvær med familie og venner. Træd ud i den skønne udestue med skydedøre fra Willabgarden, der inviterer naturen helt ind i dit hjem, og nyd adgangen til den lette have med en dejlig træterrasse. (udestuen er kun godkendt som en overdækket terrasse)

Et ekstra plus er det velisolerede skur, der giver ekstra opbevaringsplads til dine ejendele.

Er dette det perfekte hjem for dig? Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en fremvisning. Ring til os på 21 122 123 eller bestil via hjememsiden. Livet på Krogen 32 venter på dig

Information om boligen

Bolig 69 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 148 m2
Udhus 4 m2
Overdækket areal 16 m2
Sagsnummer 1080
Type Villa
Opført / Ombygget 1987
Energimærke A2010

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering