Luk fuldskærm
Krænkerupvej 24, 4200 Slagelse
Med denne flotte bolig får du en perfekt kombination af en ideel beliggenhed, godt udnyttede kvadratmeter, en fantastisk have og en skøn udsigt. Facaden er nydelig og præsentabel, hvilket giver et godt første indtryk. I stuen er der god plads til at lave et ekstra værelse hvis dette ønskes og stadig have en skøn stue med god plads.

Velkommen til Krænkerupvej 24 i Havrebjerg.

Beliggende i det rolige og naturskønne Havrebjerg er denne ejendom ideelt placeret for dem, der søger en rolig tilværelse væk fra byens larm. Krænkerupvej 24 er omgivet af natur og tilbyder en fredelig atmosfære, der er perfekt til afslapning og nydelse. Rundt om hjørnet finder du også et stort grønt areal, der fungerer som en fodboldbane, hvor der er masser af plads til sjov og leg.

Indenfor kan du se frem til en god planløsning med en stor vinkelstue, hvor du har et skønt lysindfald og adgang til den overdækkede terrasse. Terrassen er et klart højdepunkt og byder på en betagende udsigt mod sydvest, der giver dig mulighed for at nyde de smukke solnedgange og den omkringliggende natur året rundt.

Køkkenet er pænt, velholdt og lyst, hvilket gør det til det ideelle sted for madlavning og samvær. Hertil venter to værelser af god størrelse og et nydeligt badeværelse med bruseniche.

Boligen har også en kælder, der er i god stand med disponible rum, et praktisk bryggers samt egen udgang.

Udenfor venter en god carport med tilhørende isoleret skur og en flot anlagt have, der indbyder til afslapning og udendørs aktiviteter.

Herudover opvarmes boligen via en luft-til-vand varmepumpe, der bidrager til energieffektiviteten og en behagelig temperatur hele året rundt.

Lyder denne fine bolig som noget for dig? Så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 93 m2
Kælder 45 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 797 m2
Carport 35 m2
Drivhus 6 m2
Skur 10 m2
Sagsnummer 2853-113
Type Villa
Opført / Ombygget 1962
Energimærke D

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering