Luk fuldskærm
Konsul Jensens Gade 1 st th, 8700 Horsens
Denne skønne ejerlejlighed på 58 kvadratmeter, bygget i det herrens år 1933, er netop blevet nymalet og står nu klar til at byde sin nye ejer velkommen.

Allerede ved første skridt indenfor bliver du mødt af en indbydende entre. Herfra åbner lejligheden sig op og inviterer dig videre ind i dens hjerte. Køkkenet er lyst og venligt med god skabsplads. Det moderniserede badeværelse har lyse klinker og en god bruseniche. Stuen er hyggelig med sit plankegulv, høje loft og store vinduer, der sikrer et godt lysindfald hele dagen lang. Det store soveværelse rummer også mulighed for at indrette et kontormiljø.

Udover selve lejligheden får du adgang til praktiske fællesfaciliteter som depotrum, tørrerum samt vaskerum - alt sammen bidrager til en bekvem hverdag.

Den renoverede baggård inviterer til hyggelige stunder under åben himmel, mens det aflåste cykelskur sørger for sikker opbevaring af din cykel.

Beliggende i hjertet af Horsens er denne ejendom din billet til et pulserende byliv lige udenfor døren. Fra cafeliv over shoppingmuligheder til sportsaktiviteter - alt ligger indenfor gåafstand. Og skulle du ønske at udforske videre omkring, finder du offentlige transportmuligheder som togstationen kun ca. 300 meter væk, hvorfra der er gode forbindelser især mod Århus. Naturelskere vil også værdsætte den korte afstand til Bygholm Sø og Bygholm Park

Der er en velfungerende ejerforening.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 58 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 2882 m2
Sagsnummer 27353042
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1933 / 1985
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering