Luk fuldskærm
Koglestien 1, 4500 Nykøbing Sj
Velkommen til dette charmerende sommerhus i Øster Lyng omgivet af en hyggelig atmosfære med et rigt dyreliv. Kun 1,3 km fra Skærby Strand, en skøn, fortryllende og børnevenlig sandstrand.

Stuen er indrettet med både spiseplads og sofahjørne, så du kan nyde hyggelige måltider og afslappende stunder foran brændeovnen. De to værelser giver plads til overnatning af gæster eller familie.

Endvidere byder boligen på et rummeligt køkken i åben forbindelse med stuen. Badeværelset, som ligeledes har en god størrelse, har komfortabel gulvvarme og er indrettet med brus samt vaskefaciliteter. I bryggerset er der rigeligt med plads til opbevaring af diverse ejendele, hvilket gør det nemt at holde sommerhuset ryddeligt og organiseret.

Fra udestuen kan du nyde en fortryllende udsigt over den skønne og frodige have. Haven har flere dejlige og ugenerte hyggekroge, som for eksempel en dejlig bålplads og et lille strandlignende areal med tilhørende badebassin.

Samlet set er dette sommerhus beliggende i et attraktivt og roligt område, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens travlhed og finde ro og harmoni. Området byder på en rigdom af naturoplevelser og udendørs aktiviteter, såsom gåture langs stranden, cykelture til et af de mange ishuse eller et slag mini-golf.

Beliggenheden er praktisk, da du kun skal gå 1 km for at finde lokale indkøbsmuligheder i Spar købmanden. Hvis du ønsker at udforske bylivet, er det blot en 10 min. cykeltur til Nykøbing og 15 min. til Rørvig, hvor du kan finde et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle oplevelser.

Gå ikke glip af dette charmerende sommerhus i Øster Lyng. Tag kontakt med os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev alt, hvad dette skønne sted har at tilbyde.

Information om boligen

Bolig 72 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 1417 m2
Garage 12 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer AA-003
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1951 / 1961
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering