Luk fuldskærm
Knud Aggers Vej 15, 7500 Holstebro
I dette rækkehus fra 2003 oplever man allerede ved det første møde med huset, at der her er tale om et hus i super kvalitet med en funktionel indretning, og huset er samtidigt beliggende på en grund med mulighed for indretning af attraktive uderum.

Huset er tillige meget energi venligt og forbrugsafhængige udgifter er på et lavt niveau, samtidigt med at der er tænkt på, at huset skal være nemt at vedligeholde ved valg af byggematerialer.

Husets gode indretning opdages allerede når man fra hoveddøren træder ind i entreen, der samtidigt er fordelingsgang til hele huset - fra indretningen kan nævnes:

* bryggers er murafskærmet fra entreen og der er god bordplads og vaskemaskine og tørretumbler
* badeværelset er lyst og med hvidt inventar, samt stor bruseniche
* køkkenet er med godt lysindfald, beliggende separat og med spiseplads
* indtrykket af husets indgangs afdeling afsluttes af 2 gode værelser
* husets stue er med trægulv og udgang til terrasse, som er delvist overdækket
* husets sidste rum er endnu et værelse/kontor
* i tilknytning til huset er der carport med redskabsrum

Huset fremstår lyst og venligt med lyse trælofter, klinkegulve i bryggers, gang og køkken, hvide indvendige døre, gulvvarme overalt undtaget de 3 værelser. Huset er malet udvendigt for 2 år siden - så betegnelsen indflytningsklar kan bruges.

Huset er beliggende i Ellebæk området med nem adgang til indkøb, skoler, daginstitutioner, Idrætscenter Vest, samt et vidt forgrenet sti system helt ind til centrum af byen. Samtidigt er der ikke langt til naturoplevelser, blandt andet i Sir Lyngbjerg og Holstebro motorvejen når du på ganske få minutter.

Lyder dette super boligtilbud, som noget der matcher din boligdrøm..? Så kontakt Liselotte og Mogens i BoligOne for aftale om en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

ÅBENT HUS

23 juni 11:00 - 11:45

Information om boligen

Bolig 105 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 304 m2
Carport 23 m2
Sagsnummer 801-2706
Type Villa
Opført / Ombygget 2003
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering