Luk fuldskærm
Klosterhaven 1 2 2, 4200 Slagelse
Denne lejlighed passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier - uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem.

Med en beliggenhed i centrum af Slagelse får I kun få minutters gang til stationen, uddannelsesinstitutioner, Vestsjællandscentret, og byens gågader, hvor der venter masser af butikker og caféer.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen på den fælles parkeringsplads, som I finder lige ude foran hoveddøren. Inde i boligen kan I glæde jer over fritlagte bjælker i både stue og soveværelset, hvor der tilmed er nyere vinduer. Når I træder ind i boligens entre, har I adgang til stue, soveværelse og badeværelset. I stuen kan I se frem til et skønt lysindfald og plads til både spise- og sofaafdeling.

Køkkenet findes i forlængelse af stuen, hvor I her har muligheden for et eventuelt køkken-alrum. Køkkenet er af god størrelse, så her er masser af plads til at være flere om madlavningen. Ligeledes er soveværelse og badeværelset også af god størrelse. På badeværelset venter en fin bruseniche samt plads til vaskemaskine.

Til sidst kan det nævnes, at boligen er beliggende i en god ejerforening. Til foreningen hører flere fællesfaciliteter såsom fælles have, cykelkælder og festlokale.

Der forefindes fibernet på ejendommen.

Lyder denne fine bolig som noget for jer? Så bestil en fremvisning på tlf. 60 55 41 82 og sæt kursen mod Klosterhaven 1. 2. 2.

- Vi er klar til at tage jer med indenfor.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 66 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 2853-189
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1857 / 1993
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering