Luk fuldskærm
Klosterbanken 7, 4200 Slagelse
Leder I efter en god villa i rolige omgivelser, hvor også beliggenheden er i top? Så kunne Klosterbanken 7 måske være jeres næste hjem.

Inden for en kort radius, finder I både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. Turen til Søndermarksskolen kan trygt nås uden at skulle på hovedvejen og her kan I også glæde jeg over sportshallen samt grønne sportsarealer. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotorvejen kun er en 5-minutters køretur væk fra adressen.

Når I træder ind i boligens entre, har I adgang til stue, køkken, et godt soveværelse og toilet. Det lyse køkken er af god størrelse og herfra kan I tilgå den kælderen, hvor der også venter boligkvadratmeter. I køkkenet får I plads til et mindre spisebord, så morgenmaden kan nydes i køkkenet. Den store stue byder sig til med en hyggelig brændeovn og god plads til både spise- og sofaafdeling. Til sidst i stueplan, får I et godt og lyst soveværelse samt et fint toilet.

På vej ned i kælderen, træder I ned i en fordelingsgang med direkte udgang til haven. Fra fordelingsgangen har I adgang til et større badeværelse samt 3 disponible rum, som alle er af god størrelse og har mange anvendelsesmuligheder. Hertil kommer kælderen også med et godt bryggers.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne. I den mindre og vedligeholdelsesnemme baghave venter fliseterrassen og et mindre græsareal. Her får I god opbevaringsplads i form af skurerne..

Lyder denne ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 80 m2
Kælder 64 m2
Antal rum 2
Etager 2
Grund 349 m2
Carport 9 m2
Udhus 7 m2
Brændeskur 5 m2
Udhus 6 m2
Sagsnummer 2853-218
Type Villa
Opført / Ombygget 1930
Energimærke D

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering