Luk fuldskærm
Klitengene 10, 6990 Ulfborg
Dette charmerende fritidshus ligger idyllisk placeret mellem hav og fjord, hvilket giver en enestående mulighed for natur- og vandelskere. Med kun ca. 500 meter til sandstranden og tæt på det dejlige havnemiljø i Thorsminde, tilbyder denne ejendom perfekte rammer for afslapning og fritidsaktiviteter som fx lystfiskeri. Der er også indkøbsmuligheder, spisesteder og en iskiosk/grill ved den store havnemole.


Huset er rigtigt godt indrettet med 3 soverum + hems, alrum og stue i åben forbindelse med køkkenet, badeværelse med sauna, gæstetoilet, lille skur, 3 terrasser, heraf 1 overdækket. Beliggende i samlet bebyggelse på 23 separate boliger, alle med status som ejerlejligheder til ferieformål. Samlet areal for bebyggelsen er på mere end 1 ha.


Huset er opført i gode materialer, bla. med mahognivinduer og listepaptag. Der er klinkegulve i opholdsområder og laminatgulve i værelserne. Alt i god vedligeholdelsesvenlig stand.


Thorsminde er kendt for sit aktive havnemiljø og er et attraktivt sted for både fastboende og turister. Området byder på skønne naturoplevelser og er et paradis for dem, der elsker vand og fiskeri.


Ejendommen er tilmeldt et udlejningsbureau, som giver mulighed for en attraktiv lejeindtægt. Dette gør huset til en ideel investering for købere, der ønsker en kombination af eget brug og indtægtsgenerering.


Der er gode mål for udflugter i området: Søndervig med sit charmerende badeby miljø, Ulfborg med fine indkøbsmuligheder, Holstebro og Lemvig med attraktiv shopping i flotte gågader.


Matcher kvaliteterne i denne bolig dine drømme for en fritidsbolig kan Liselotte og Mogens i BoligOne kontaktes for yderligere oplysninger og for en aftale om en fremvisning.


Velkommen på Klitengene 10 i Thorsminde.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 87 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 10519 m2
Sagsnummer 801-2719
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 2017
Energimærke

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering