Luk fuldskærm
Kirsebærhaven 39, 4632 Bjæverskov
Leder I efter et rummeligt rækkehus med plads til familien, hvor også beliggenheden er i top? Så kunne dette enderækkehus beliggende på Kirsebærhaven 39 måske være jeres næste hjem.

Inden for en radius 1 kilometer, finder I både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. Turen til Skovboskolen er ikke længere end 500 meter og her kan I også glæde jeg over sportshallen samt grønne sportsarealer. Byens indkøbsmuligheder findes inden for gåafstand, hvor disse kan nås via de hyggelige stisystemer som tilgås gennem havelågen i baghaven. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotervejen kun er en 5-minutters køretur væk fra adressen.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen i en af de mange parkeringsbåse. Når I træder ind i boligens flotte entre, har I adgang til køkken, toilet, bryggers og trappe op til 1. sal. Det lyse køkken er af god størrelse og har åben forbindelse til stuen, som byder sig til med god plads til både spise- og sofaafdeling. I stuen har I udgang til træterrassen og så kan I se frem til flotte detaljer såsom de høje paneler. Til sidst i stueplan, findes et rum under trappen, som eventuelt kan benyttes som viktualierum. På 1. salen venter boligens 3 gode værelser, som alle er af god størrelse. Fra det store soveværelse, har I tilmed adgang til eget tilhørende badeværelse med
bruseniche.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne. I den sydvendte baghave venter træterrassen med overdækning samt en større fliseterrasse. Haven er let at vedligeholde og hertil får I også et fint redskabsskur. Den flisebelagte og østvendte forhave har også et tilhørende skur, hvor der er god til plads cyklen.

Hertil kan I også benytte de gode fællesarealer, mens børnene kan lege på den fælles legeplads.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 96 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 216 m2
Udhus 5 m2
Skur 6 m2
Sagsnummer 2853-036
Type Villa
Opført / Ombygget 1987
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering