Luk fuldskærm
Kildeengen 4, 4736 Karrebæksminde
Drømmer du om lange sommerdage fyldt med sjov, sol og afslapning? Så lad os præsentere det perfekte feriested til din sommeroplevelse - Velkommen til Kildeengen 4 på Enø!

Dette charmerende sommerhus tilbyder 50 kvadratmeter ren hygge med alle de faciliteter, du har brug for til en uforglemmelig ferie. Med 2 hyggelige soveværelser, et godt lille badeværelse med bruseniche samt et åbent køkken i forbindelse med stuen, giver dette hjem den ideelle ramme for familiens sommerferie.

Træd ud på den overdækkede terrasse og indånd den friske havluft, mens du nyder din morgenkaffe eller afslutter dagen med en forfriskende drink. Loftet til kip og hems til opbevaring giver dig også mulighed for at udnytte pladsen optimalt, så du kan have alt hvad du behøver lige ved hånden.

Den lette have med primært græsplæne kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - at skabe minder med dine nærmeste.

Området omkring Karrebæksminde summer af liv og aktivitet hele sommeren igennem. Tag en spadseretur i området og nyd udsigten fra de mange fiskerestauranter, isboder og hyggelige pizzeriaer. Gå på indkøb i øens populære bagerie, caféer og livsstilsbutikker, eller kast dig ud i spændende vandsportsaktiviteter og skab uforglemmelige øjeblikke ved vandet. På de gode sommerdage kan livet nydes
fuldt ud på den populære sandstrand med blå flag.

Med en perfekt beliggenhed og alle bekvemmeligheder lige ved hånden, er Kildeengen 4 på Enø det ultimative sommerhus, hvor drømme bliver til virkelighed. Så hvorfor vente? Tag det første skridt mod din drømmeferie og book en fremvisning på vores hjemmeside.

Information om boligen

Bolig 50 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 700 m2
Udhus 8 m2
Sagsnummer 2736-980
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1980
Energimærke

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering