Luk fuldskærm
Kildebovej 7, 4690 Haslev
Går I og leder efter en flot og moderne bolig, som er lige til at flytte ind i?
Villaen byder på god plads til børnefamilien eller parret med dens godt udnyttede kvadratmeter på 1 plan, fordelt udover det store dejlige fællesrum og 3 værelser.
Velkommen til Kildebovej 7 - Her skal I ikke bekymre jer om andet end at pakke flyttekasserne ud.

Villaen er beliggende på en lukket og stille villavej i Dalby ca. 12 minutters kørsel Haslev bymidte.

I bliver budt velkommen i en lys entre med adgang til køkken-alrummet, et nyrenoveret badeværelse fra 2022 og 2 af værelserne. I entréen har I god plads til opbevaring af overtøjet.
Fra entréen kommer I direkte ind til boligens køkken-alrum, med et moderne og tidsløst køkken, med køkken-ø, som byder på masser af opbevaringsplads og hvor maden kan anrettes inden servering for gæsterne. Fra køkken-alrummet har I åben forbindelse til boligens rummelige og lyse stue, som nemt kan indrettes. Fra stuen har I udgang til den vestvendte terrasse, hvor I kan glæde jer over sol stort set hele dagen. I stuen skal det nævnes at der findes en hybridovn, som kan brænde både træpiller og brænde. Hybridovnen kan styres via jeres telefon, så I kan tænde brændeovn inden I kommer hjem om aftenen.

De 3 værelser er alle af god størrelse, hvoraf det sidstnævnte værelse har adgang fra køkkenet. Til sidst venter det lækre og nyrenoverede badeværelse fra september 2022 med gulvvarme.

Ude venter en skøn og vestvendt, lukket have med fliseterrasse og sol stort set hele dagen, hvor der er god plads til sjov og leg.
Dertil kommer en god carport og udhus på i alt 20 kvadratmeter.

Lyder denne skønne villa som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 60 55 41 82.

Information om boligen

Bolig 96 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 744 m2
Carport 20 m2
Sagsnummer 2853-054
Type Villa
Opført / Ombygget 1985
Energimærke F

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering