Luk fuldskærm
Kåsvej 19, 7860 Spøttrup
Flot istandsat villa på 3 plan - funktionel kælder til dagligt brug. Beliggende på stor grund med terrasser og nyere dobbelt carport med pyramide tag. Opført i røde sten med rødt tegltag - stilfuldt og charmerende. God og lys stil indvendigt, renoveret i gode materialer.

Husets indretning:

Stueplan: Entre med trappe til både kælderplan og 1. sal, køkken/alrum med funktionelt vinkelkøkken med alt i hårde hvidevarer, lys stue med brændeovn, plankegulv og dobbeltdør til sydvendt terrasse, lille gang med adgang til toilet, samt værelse med hems.

1. sal: Stue med hyggelige skråvægge og kig til fjorden, værelse med indbyggede skabe og badeværelse med skabe og bruseniche.

Kælder: Fordelingsgang, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, 2 gode disponible rum med fine udnyttelses muligheder.

Villaen er beliggende i Lihme, ca. 20 km fra Skive, til hvilken kommune byen hører til, samt 34 km til Holstebro. Lihme er en landsby med ca. 360 indbyggere i selve byen og ca. 800 i det naturlige opland.

Mod vest grænser området ud til Limfjorden - en god ramme for et aktivt fritidsliv i et attraktivt naturområde. Byen har dagligvarebutik og en god børnehave/vuggestue, et aktivt foreningsliv og der er skoler i nærområdet, både i Balling og Lem.

Der er er 2 km til den idylliske Gyldendal Havn, hvor man som borger i byen kan nyde god mad i havnens restaurant. Der er tillige kulturhus i byen - et stort aktiv.
Kort sagt - Lihme er en aktiv by og et godt sted at bo.

Velkommen på Kåsvej 19 - en villa med masser af værdi for pengene.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 138 m2
Kælder 88 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 1387 m2
Carport 40 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 801-2597
Type Villa
Opført / Ombygget 1941
Energimærke G

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering