Luk fuldskærm
Kålsbjergvej 15, 5500 Middelfart
I udkanten af Middelfart ved Skrillinge på en stille mindre vej, ligger denne hyggelige, charmerende villa, uforstyrret for naboer, for enden af blind vej og dog tæt på folke- og friskole, Rema 100, børneinstitutioner, Lillebæltshallen, landevejen samt motorvejstilkørsel til resten af landet. Middelfart centrum med caféer, biograf, marina og kulturø er tillige i cykelafstand.

Såvel ude som inde emmer her overalt af god atmosfære, landlig idyl og nostalgi.

Indrettet med:
* Hyggellig og rummelig entré med klinkegulv
* 3 gode værelser
* Køkken med spiseplads
* Badeværelse med brus
* Hyggelig stue i kip og med brændeovn
* Soveværelse

Herudover findes her carport på 20 m² og et ældre udhus/værksted på 40 m² samt hønsegård/-hus.

Haven er stor, privat og indbydende med flere gamle løvtræer. Her er god plads til leg og hygge med bålsted og evt. opførelse af et orangerie og rigtig god mulighed for at anlægge en megastor køkkenhave og være delvist selvforsynende.

Fra boligen er der cykelsti til skole, institutioner og Lillebæltshallen der tilbyder et stort udvalg af sportsaktiviteter. Indkøb er i gåafstand.

Er du til en romantisk og charmerende bolig som ligger i god afstand til alt hvad man har brug for, er denne her bestemt et besøg værd!

Glæder mig til at høre fra dig!

Information om boligen

Bolig 149 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 2000 m2
Carport 20 m2
Udhus 40 m2
Sagsnummer 1390
Type Villa
Opført / Ombygget 1827
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering