Luk fuldskærm
Jyllandsgade 24B, 8700 Horsens
Denne spændende ejendom er beliggende på hjørnet af et lukket vænge, i et roligt og charmerende område centralt i Horsens. Tæt på banegård og uddannelsescenter, ligesom byens cafeliv og indkøb ligger i gå afstand. Offentlige transportmuligheder findes også få meter fra ejendommen.

Ejendommen har en masse potientale og kan indrettes på mange måder, og er i dag indrettet med 2 lejemål.

Stueplan indeholder en fordelingsgang med fyrtræsplankegulv. Hyggelig stue med et stort vindueparti der giver et godt lysindfald. Stort soveværelse med plads til kontormiljø. Køkken med god skabsplads, samt udgang til lille overdækket terrasse og baggård. Lyst badeværelse med bruseniche.

1. sal indeholder er hyggelig stue med udgang til en fantastisk syd/vestvendt tagterrasse på ca. 40 m2. Stort soveværelse med kvist og plads til kontormiljø. Nyere køkken med god skabsplads. Lyst badeværelse med bruseniche.

Desuden er der et uudnyttet loftsrum på ca. 20 m2 der venter på at blive udnyttet.

Kælderen indeholder et vaskerum samt et teknikrum med plads til opmagasinering. Herudover er der et stort disponibelt rum.

Til ejendommen hører også et stort disponibelt rum der jvf BBR er godkendt til beboelse. Rummet er ca 40 m2 og kan for få midler kobles på stuelejligheden.

Udover en spændende ejendom er der en mindre baggård og en ældre garage på 28 m2, med tilhørende udhus.

En ejendom med billig ejerudgift, og med masser af indretningsmuligheder.

Information om boligen

Bolig 157 m2
Kælder 69 m2
Antal rum 4
Etager 3
Grund 267 m2
Garage 28 m2
Sagsnummer 27353051
Type Villa
Opført / Ombygget 1930 / 1983
Energimærke F

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering