Luk fuldskærm
Jerichausgade 17, 1777 København V
Indflytningsklar og istandsat liebhaver rækkehus i den historiske "Humlebyen" på 137 kvm plus kælder på 48 og tagetage på 41 kvm - et skønt kvarter med masser af stemning og smukke gamle rækkehuse i gule sten med naturskifertage. Tæt på alt på Vesterbro, hvor indkøb og offentlig transport er lige om hjørnet.

Husene er tegnet af arkitekt Frederik Bøttger der bl.a. også har tegnet "Kartoffelrækkerne" på Østerbro og byggeforeningshusene både ved Nyboder og i Strandvejskvarteret ved Svanemøllen.

Dette hus er gennemgribende renoveret og fremstår fuldstændig indflytningsklart. Tag i spansk naturskiffer lagt i 2016. Her er detaljer som snedkerkøkken bygget af Københavns Møbelsnedkeri i knast egetræ, læderbeklædte kommoder i "walk in closet", håndlavede klinker i kælderen fra Marokk.dk og mm.

Huset indeholder: Indgang via en charmerende forhave til hall med trappe til etagerne og kælderetagen. Stueplan rummer et dejligt stort køkken/alrum delvist åbent til spisestuen. Køkken med bordplade i italiensk Carrara marmor, køkkenvasken håndlavet af dansk gørtler og armatur fra Toni, ovn og gaskomfur fra Atag, masser af skabsplads. Fra køkken er der nedgang til den skønne lukkede baghave med fast træbænk. Opholdsstue med brændeovn. 1.sal: Master bedroom med top lækkert "walk in closet" med detaljer som håndsyet læder på kommoderne og skabe i knast egetræ. Kæmpe badeværelse med fritstående badekar på zebrafødder og duravit håndvask samt armatur fra Toni. 2.sal: alrum/stue og 2 gode værelser og en rigtig fin trappe til et godt loftsrum.

Kælderen er istandsat og er fuld anvendelig. Tør, god og rummer flere disponible rum til opbevaring/hobby samt vaskerum. Belagt med flotte klinker fra Marokk.dk

Et helt fantastisk hus i et lukket og rolig kvarter med masser af miljø.

Mægler kan være behjælpelig med finansiering af boligen på meget attraktive vilkår (forudsætter sædvanlig godkendelse af køber). Kontakt BoligOne Lüth, Holt, Fobian & Westheimer for nærmere info herom.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 137 m2
Kælder 48 m2
Antal rum 5
Etager 4
Grund 73 m2
Udhus (ikke godkendt jf. tilstandsrapport) 1 m2
Sagsnummer 819-4730
Type Villa
Opført / Ombygget 1891 / 1928
Energimærke E

Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering