Luk fuldskærm
Jellingvej 34, 7182 Bredsten
Leder I efter drømmehuset i rolige omgivelser, så skal I se nærmere på denne fine villa nær Bredsten. Boligen præsenterer sig flot med rødmalet murværk, og I kan indenfor se frem til en god planløsning, der fordeler sig over to værelser, stue, køkken og badeværelse. Dertil er der et fyrrum og en meget hyggelig have med en solrig terrasse mod sydvest. Velkommen til.

I bosætter jer i fredelige og naturskønne omgivelser mindre end tre kilometer fra Bredsten, mens der også kun er fem kilometer til Skibet i Vejle. Dagligdagens bekvemmeligheder såsom institution, skole og indkøbsmuligheder kan derfor findes i begge byer.

Indenfor venter jer et nydeligt køkken med hvide fronter og rigeligt med opbevaringsplads samt en kogezone med dekorative mosaikfliser i changerende, blålige nuancer. Herfra er der åben forbindelse til spisestuen, som I kan indrette med et langbord til hyggelige selskaber. Bemærk endelig pilleovnen fra 2019, der kan lune på en kold dag. Videre kommer dagligstuen og to værelser. Værelserne er i forskellige størrelser, mens badeværelset byder på gulvvarme og separat brus.

Fra spisestuen er der udgang til den overdækkede terrasse, der bliver en ren oase i sommermånederne. Der er sol fra sydvest og en dejlig udsigt til den hyggelige have, som børnene med garanti vil elske at boltre sig i med kongespil, fodbold og fangeleg. Bagerst i haven finder I et drivhus til de grønne fingre, men det kan også benyttes som et ekstra uderum.

Slutteligt står der et praktisk redskabsskur foran ejendommen til haveredskaber og andet opbevaring.

Lyder det som noget for jer? Vi vil med glæde vise jer rundt.

Information om boligen

Bolig 108 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 703 m2
Carport 16 m2
Sagsnummer BH202280
Type Villa
Opført / Ombygget 1927
Energimærke G

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering