Luk fuldskærm
Jasminvej 30, 4200 Slagelse
På Jasminvej kan I nu blive de nye ejere af denne yderst flotte og indflytningsklare villa på hele 174 etagemeter. Her kan I se frem til en moderne bolig med plads til hele familien samt en skøn, solrig have og en attraktiv beliggenhed i et børnevenligt kvarter.

Byens butiksstræder, Vestsjællands Centret, skole og daginstitution findes inden for gåafstand. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Slagelse Station kun er en 5-minutters cykeltur væk fra adressen.

Boligen fremtræder utrolig velholdt og indbydende, hvor I får fornøjelsen af f.eks. et flot og stort stueareal med køkken-alrum, skønne udendørsarealer samt badeværelser på begge etager. Ved ankomst til boligen, kan I parkere bilerne i den store dobbelt-carport med integreret skur og udtag til elbilen, hvor I kun har få skridt til hoveddøren.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære. Fra entréen træder I ind i fordelingsgangen, hvor I har adgang til stue, badeværelse og kælderen som er yderst flot istandsat og i boligstandard. Det lyse køkken er af god størrelse, så hele familien kan samles om madlavningen. Den gode stue findes i forlængelse med køkken-alrummet og byder på masser af plads, brændeovn og direkte udgang til en hyggelig overdækket terrasse.

I kælderen findes flere store og gode rum, som er udstyret med ventilation og gulvvarme, hvilket giver et godt og sundt indeklima. Herudover venter jer også boligens andet badeværelse, gode rum til opbevaring og et fint bryggers.

Udendørs får I en skøn og sydvendt have med masser af muligheder for at nyde solens stråler i fulde drag. Her kan I se frem til en flot anlagt have og masser af plads til sjov og leg.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

09 juni 11:00 - 12:00

Information om boligen

Bolig 87 m2
Kælder 87 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 811 m2
Carport 45 m2
Garage 26 m2
Sagsnummer 2853-186
Type Villa
Opført / Ombygget 1957 / 2010
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering