Luk fuldskærm
Ingemannsvej 8A st, 4200 Slagelse
Denne andelsbolig passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier - uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem.

Her får I nemlig en fantastisk flot og renoveret bolig med fjernvarme i form af gulvvarme overalt, hvor I tilmed kun har en kort gåtur til Anlægget, stationen, uddannelsesinstitutioner, Vestsjællandscentret, og byens gågader, hvor der venter masser af butikker og caféer.

Ejendommen er oprindeligt fra 1743, hvor flere af de oprindelige detaljer stadig er bevaret. Sidenhen har ejendommen fået flere renoveringer såsom gårdanlæg, kloakker, tag- og facaderenovering i 2017 og en totalrenovering af boligen i 2021. Her kan I f.eks. se frem til høje paneler, flotte gulve og en rå murstensvæg af de oprindelige munkesten.

Når I træder ind gennem hoveddøren, kommer I ind i det nydelige bryggers med god plads til opbevaring og overtøj. Videre ind i boligen bliver I mødt af yderst flotte køkken-alrum med god plads til både spise- og sofaafdeling.

Det tidsløse og moderne køkken byder på ideelle rammer om madlavningen og her venter et skønt lysindfald fra det store vinduespartier. Fra køkken-alrummet har I adgang til soveværelse med indbygget skabsvæg, samt det flotte badeværelse.

Hertil kan det nævnes, at boligen er beliggende i en mindre og god andelsboligforening.

Der forefindes fibernet på ejendommen.

Lyder denne fine bolig som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 79 m2
Antal rum 2
Etager 1
Fællesareal 14 m2
Sagsnummer 2853-149
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1743 / 1925
Energimærke F

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering