Luk fuldskærm
Idomvej 6, 7500 Holstebro
Leder du efter et sted med masser af plads og mulighed for at disponere over en god garage? Drømmer du også om, at bo tæt på naturskønne omgivelser og samtidig være tæt på alle byens muligheder? Så vil denne dejlige villa interessere dig.

Ejendommen ligger på en 946 kvm stor grund med god læ, solkroge og overdækket terrasse. Udover et velholdt hus får du en stor dobbelt garage. Huset er rummeligt på 3 plan med en god tør kælder.

Huset er løbende blevet godt vedligeholdt, bla. med udskiftning af de fleste vinduer til vedligeholdelses venligt plast, så både ude og inde fremstår boligen flot og indbydende. Stueplan og 1. sal rummer tilsammen 141 bolig kvm, som suppleres godt af kælderens 81 kvm, der kan indrettes med værksted, vaskerum, viktualierum mv.

Hele familiens samlingspunkt er de 2 lyse stuer i stueplanet.. Charmerende sprossevinduer sørger her for et godt lysindfald og en hyggelig atmosfære, og i køkkenet er der masser af god bordplads og plads til en spisekrog.

Boligen byder derudover på brændeovn, parketgulve i flere rum og med dobbelt fransk dør mellem de 2 stuer - helt igennem et godt og hyggeligt sted at bo.

Områdets smukke natur venter lige udenfor døren, og på en sydvendt terrasse, med udgang fra spisestuen, kan du nyde solen og de fredelige omgivelser. Alle Holstebros bedste tilbud når du på under ti minutter på cykel. Skole, gymnasium, gode indkøbsmuligheder og meget andet er inden for rækkevidde og det gode brød fra Bager Max kan hentes på 2 minutter.

Kunne du tænke dig selv at opleve ejendommens naturskønne beliggenhed tæt på Nibsbjerg plantage og Storåen, det charmerende hus og de gode muligheder for et godt sted at bo? Så ring allerede i dag, og bestil din tid til en fremvisning.

Går du i salgstanker er du også velkommen til at booke en salgsvurdering af din nuværende bolig.

Information om boligen

Bolig 141 m2
Kælder 81 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 946 m2
Garage 20 m2
Sagsnummer 801-2603
Type Villa
Opført / Ombygget 1954
Energimærke D

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering