Luk fuldskærm
Hygindvej 36-38, 5592 Ejby
Fantastisk natur og højt beliggende med udsigt helt til Jylland.

Ualmindelig hyggeligt, indbydende og ugeneret beliggende sommerhus i Sibirien - et sted lige midt imellem Middelfart og Assens. Du kører op ad en lang grusvej og væk fra asfaltvej til et helt unikt sted, hvor du kan spejde ud over "verden" - så langt øjet rækker. Du kan se spidsen af Hejlsminde, syd for Kolding. Du kan se den smukkeste solnedgang fra den store træterrasse lige fra februar til november.

Bo her på din egen lille hatbakke fra istiden. 25 mtr. over havet med en storslået udsigt over Tybrind Vig og over til kysten ved Mosvig bugt og Bjert Strand. Huset rummer entré, 2 værelser, et lyst og dejligt bad med brus, en lys og rigtig lækker stue med ny træpilleovn, alkove og i åben forbindelse til køkkenet. Du omgives af en ubeskrivelig god atmosfære når du sidder ved pilleovnen og spejder ud over området.

Tag evt. også hestene med i sommerhus. Matriklen er udlagt som naturgrund og stor nok til en lille fold hvor de har mulighed for at komme under tag i "værkstedet". Her er også figen-, blomme- og æbletræer samt rabarber.

Der er godt en kilometer til Wedellsborgs store skove, hvor der er rig mulighed for flere timers rideture. Der er 5 minutters kørsel til Husby Strand, et meget populært sted for havørredfiskeri.

Herudover er her et lækkert isoleret anneks med varmepumpe og new yorker gulv med god plads til gæster eller hobbyaktiviteter samt en stor på carport/udhus på 35 m².

Stedet er helt idéelt til de der ønsker fred og ro i de smukkeste omgivelser. Her er en magisk fornemmelse når du ser ud over vidderne.

Jeg glæder mig til at vise dig dette skønne sted, som det seneste år har gennemgået en omfattende opdatering således alt nu står i rigtig flot stand.

Information om boligen

Bolig 75 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 4085 m2
Carport 35 m2
Garage 40 m2
Sagsnummer 1410
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1979
Energimærke

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering