Luk fuldskærm
Huggetvej 150, 5400 Bogense
Ejendommen sælges uden ryddeliggørelse med nedrivning for øje og der udarbejdes således ikke rapporter i forbindelse med salget.

Eller som en ideel mulighed til førstegangskøberen der har mod på egen istandsættelse som består af en totalrenovering. Huset er opført i år 1917 i mursten, med pudsede facader og tagbelægning i fibercement.

Indrettet med mindre entré med opgang til 1. salen, opholdsstue, køkken, badeværelse, værelse og flere disponible rum. 1. salen rummer 2 værelser Energimærkeklassifikation er anslået. Ejendommen trænger som nævnt til en gennemgribende renovering eller til nedrivning men muligheden for, at erhverve sig et billigt hus i Hugget består også. Her kan du selv præge indretningen, bygge drømmeboligen eller renovere den med udlejning for øje. Her er blot små 5 km til Bogense og 37 min. kørsel til Odense.

Information om boligen

Bolig 100 m2
Kælder 2 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 1040 m2
Carport 30 m2
Udhus 20 m2
Sagsnummer 1462
Type Villa
Opført / Ombygget 1917
Energimærke F

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering