Luk fuldskærm
Hovstien 30, 4242 Boeslunde
Nu kan I bo bekvemt i Boeslunde, hvor denne flotte og moderniserede 1-plansvilla kun venter på sine nye ejere. I kan se frem til en gennemtænkt bolig med særskilte soveafdelinger samt en skøn, solrig og lukket have, og en attraktiv beliggenhed i et børnevenligt kvarter.

Ejendommen som er opført i år 2000 har de sidste par år fået flere moderniseringer, såsom nyrenoveret badeværelse i forældreafdelingen, nye døre og spots i opholdsrummene. Herudover kan I glæde jer over en velholdt og vedligeholdelsesnem bolig med gulvvarme overalt.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære. Fra bryggerset har I adgang til boligens køkken-alrum med åben forbindelse til den store stue. Det flotte Kvik-køkken fra 2023 er af god størrelse, så her kan hele familien samles om madlavningen. Stuen byder på masser af plads til et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Fra både alrummet og stuen kan den skønne og store fliseterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler det meste af dagen.

Alrummet er hjemmets samlingspunkt, som giver adgang til de fleste af hjemmets værelser, som er opdelt med en evt. forældre- og børneafdeling. Forældreafsnittet kan tilgås fra stuen, hvor I kan se frem til eget og nyrenoveret badeværelse.

I den anden ende af boligen får I den klassiske børneafdeling med to gode værelser og tilhørende badeværelse. Det ene værelse er i dag indrettet med større walk-in. Herudover får I to yderligere værelser af god størrelse. Alle værelserne på nær forældreafdelingen har indbygningsskabe.

Udendørs venter jer et nyopført udhus med en hyggelig overdækning samt integreret carport og udhus til boligen.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 159 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 1091 m2
Carport 25
Udhus 15
Udhus 18 m2
Sagsnummer 2853-195
Type Villa
Opført / Ombygget 2000
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering