Luk fuldskærm
Hovmarksvej 19, 8700 Horsens
OMRÅDET: Denne særdeles præsentable og nænsom renoverede ejendom er beliggende i et yderst attraktivt og børnevenligt område. En slentretur på ganske få minutter og du er ved Husodde badestrand eller den smukke Elbæk skovvej, der strækker sig kilometervis i fantastisk natur langs vandet. I det hele taget møder mange familier i Stensballe hinanden i et aktivt fritidsliv og omkring et mangfoldigt foreningsliv. Her er populær skole, flere daginstitutioner og et bredt udvalg af dagligvarer butikker. Ved godset i den gamle bydel møder du det velbesøgte golfcenter med panoramarestaurant og flot udsigt over fjorden.

EJENDOMMEN: Villaen ligger på en knap 900 m² solrig parcel med et hav af kroge, fine belægninger og en herlig, helt ugeneret solgård med hyggelige overdækninger. Huset har siden 2018 i den grad været igennem den helt store forvandling og fremstår i dag som en topmoderne villa. Det er svært ikke at lade sig begejstre af den nænsomme renovering, de mange unikke løsninger og indretninger, der samlet giver en karakterfuld bolig. Et stort plus er husets skønne tagveranda, hvor du kan nyde den fine udsigt over kvarterets tage og fjorden.

INDRETNING: Boligen er yderst smagfuld indrettet i gode, velvalgte materialer klar til indflytning. Det meget rummelige og skønne alrum med en hyggelige lounge og et velindrettet køkken ligger helt naturligt som boligens center. De store vinduespartier med udgang til det skønne gårdmiljø får på fineste vis inde og udeliv til at smelte godt sammen. Her er selvfølgelig indrettet hjemmekontor og fra boligens bryggers få trin
ned til en elegant vinkælder. I fordelingsafsnit ligger to regulære børneværelser med eget badeværelse og på 1.sal kan forældrene føle sig hensat til et luksus hotelværelse med egen altan og direkte afgang til et lækkert wellness område / badeværelse.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 207 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 878 m2
Carport 22 m2
Udhus 16 m2
Sagsnummer 27353059
Type Villa
Opført / Ombygget 1973 / 1979
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering