Luk fuldskærm
Holtumvej 2, 7100 Vejle
Børnefamilien vil stortrives i denne villa, hvor I får 206 kvadratmeter at brede jer på, mens I samtidig er tæt på både skole, skov og motorvejsnettet.
Ejendommen fordeler sig over halvandet plan med fem værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en stue, og udendørs venter en dejlig, ugeneret have.

Ejendommen er opført i klassisk stil med solidt, rødt murværk og hvidrammede vinduespartier, og det positive førstehåndsindtryk følger med indenfor, hvor der venter jer et lyst og indbydende hjem.
Køkkenet står flot med hvide skabselementer, der ledsages af en massiv træbordplade, og komforten er i top med ovn i en arbejdsvenlig højde.
Stuen er rummelig og modtager et behageligt lysindfald gennem vinduespartierne, der vender mod syd og vest.
Stueetagen afrundes af et værelse, et pænt badeværelse og et større bryggers, mens førstesalen udgør en regulær soveafdeling med fire værelser.
Ejendommen er for nyligt blevet hulmursisoleret.

Glæd jer til at indtage haven, der er dejligt opvokset, hvilket skærmer af og sikrer privatlivet.
Her kan I nyde tilværelsen på terrassen, mens børnene leger på græsplænen, og fortil har I en god indkørsel med plads til flere biler.

I bosætter jer midt i Grejs lige over for busstoppested, hvilket gør det nemt at komme til Vejle centrum med offentlig transport.
Skolebørnene kan trygt sendes af sted mod Grejs Friskole, og de små familiemedlemmer får I hurtigt afleveret i daginstitutionen, hvorefter I fanger motorvejsnettet på rekordtid, når I skal videre ud i landet.
Byen præges af et aktivt foreningsliv og et stærkt sammenhold, og endelig er I tæt på de naturskønne omgivelser i Grejsdalen, hvis smukke rammer inviterer til aktiviteter året rundt.

Lyder det som noget for jer?
Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Information om boligen

Bolig 206 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 821 m2
Sagsnummer BH2062
Type Villa
Opført / Ombygget 1917 / 1979
Energimærke D

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering