Luk fuldskærm
Holmegårdvej 4, 5500 Middelfart
Idyllisk bindingsværksejendom med stråtag på 116 m² bolig, opført i 1975 og beliggende i de smukkeste og naturrige omgivelser i Gamborg med udsigt over marker og vand. Ved Gamborg Fjord er der også en hyggelig havn med god atmosfære. Dette skønne sted har følgende indretning:
Stueplan:
* Entre
* 2 værelser
* Badeværelse
* Spisekøkken
* Stue/Spisestue
1. sal:
* Stue/værelse med udgang til overdækket terrasseareal
* Soveværelse

Herudover findes et udhus på 18 m² og et anneks på 10 m² (disse bygninger er ikke registreret på BBR) - Haven er velanlagt, primært som en stor græsplæne med masser af plads til buske, blomster, køkkenhave, leg og måske et drivhus.

Beliggenheden er helt unik i rolige og smukke naturrige omgivelser i Gamborg med den hyggelige havn ved Fjorden, hvor I kan have en båd liggende, alternativt på Svinø som en del af det lokale bådelaug. Her er et stærkt sammenhold og natur i rigelige mængder og du kan på cykel nå Hyllehøjskolen og Rema i Skrillinge på under 10 min. I Kauslunde kan toget tage dig med mod Fredericia eller Odense. Dette "dukkehus" er huset for den kræsne køber, der sætter pris på god atmosfære, nostalgi, fred og ro i smukke omgivelser samt en beliggenhed med alle fornødenheden og naturen i gå- og cykelafstand.

Information om boligen

Bolig 116 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 2575 m2
Overdækning 26 m2
Sagsnummer 1416
Type Villa
Opført / Ombygget 1975
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering