Luk fuldskærm
Holbergsvej 154, 4700 Næstved
Velkommen indenfor til en flot villa med en beliggenhed i et af byens mest eftertragtede kvarterer.

På Holbergsvej 154 får du en dejlig villa med en perfekt kombination af komfort og beliggenhed. Boligen byder på lyse og rummelige indendørs og udendørs områder, ideelt til familien, der har brug for masser af plads.

Denne bolig har en førsteklasses beliggenhed tæt på den populære Lille Næstved skole, let adgang til byens faciliteter, gode indkøbsmuligheder og kun en kort cykeltur fra de dejlige grønne områder i Herlufholmskoven.

Ejendommen er opført i 1972 i gule sten og med et flot sort tag, der sammen med de flotte hvide vinduer klæder huset utrolig flot. Boligen er beliggende for enden af en stikvej i det rolige Digtervejskvarter på 1100 kvm stor grund.
Der er et godt stisystem i området for sikker færden mellem skole og hjem.

Selve boligen efterlader hele 201 kvadratmeter for familien at boltre sig på. Dertil kommer en skøn garage på 26 kvm

Planløsningen er optimal og rummer blandt andet 2 gode stuer, et stort lyst badeværelse med dobbelt vaskearrangement, et fint gæste toilet, 3 fine værelser med skabe, samt et lyst køkken-alrum med plads til indretning af familiens spiseafdeling. Dertil kommer et praktisk og rummeligt bryggers samt en skøn udestue, der forlænger årets yderperioder.

Haven er anlagt med græsarealer og fliseterrasser og der er et flot view mod byen fra ejendommen.

Kunne I tænke jer en adresse på Holbergsvej 154, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 184 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 1100 m2
Garage 36 m2
Sagsnummer 1053
Type Villa
Opført / Ombygget 1972
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering