Luk fuldskærm
Holbækvej 337, 4440 Mørkøv
I det hyggelige Knabstrup, har I nu muligheden for at starte familielivet i denne charmerende villa i halvandet plan, og den førnævnte charme kan mærkes både ude og inde. Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen i carporten, hvor I kun har få skridt til hoveddøren.

Fra adressen kan I se frem til hurtigt at være på Hovedvejen mod Kalundborg eller Holbæk, hvor tilkørslen kun ligger ca. 2 min. fra adressen. Herudover får I gåafstand til stationen, hvor der venter togforbindelser til København.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære, hvor der venter jer et fantastisk lysindfald gennem hele boligen samt oprindelige detaljer fra villaens opførelse. Fra entréen har I adgang til boligens køkken-alrum med åben forbindelse til den ene stue og gæstetoilettet. Det lyse køkken er af god størrelse fremstår af moderne og gode materialer, hvor I tilmed får fornøjelsen af et viktualierum. Stuen byder sig til med god plads til det lange spisebord og her venter også en hyggelig brændeovn fra 2023.

Herudover findes i stueplan et stort soveværelse med eget badeværelse samt et tilhørende værelse, som egner sig godt til kontor eller større walk-in. På 1.sal venter en hyggelig stue der emmer af hygge og stort værelse, som byder på mange anvendelsesmuligheder.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne i den store have. Hertil får I også masser af plads til opbevaring i form udhuset og redskabsskuret, som findes i forlængelse med carporten.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 140 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 1103 m2
Udhus 7
Carport 23 m2
Udhus 22 m2
Drivhus 9 m2
Sagsnummer 2853-188
Type Villa
Opført / Ombygget 1877 / 2003
Energimærke E

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering