Luk fuldskærm
Højdevej 8, 4750 Lundby
Velkommen til Højdevej 8 - En hyggelig gasbeton villa placeret i Kostræde Banker, midt imellem Næstved og Vordingborg.

Villaen byder på 117 boligkvadratmeter og har store, lyse fællesrum der nemt kan indrettes efter dine behov. Boligen indeholder en indretningsvenlig stue, med udgang til vestvendt terrasse, og i åben forbindelse med boligens køkken/alrum, med køkken i lyse elementer. Her vil man let kunne indrette familiens spiseplads.
Derudover indeholder boligen 2 værelser af god størrelse samt et mindre værelse som oplagt vil kunne indrettes til kontor. Dertil et badeværelse, gæstetoilet og bryggers med bordplads og egen indgang.

Ude er en flisebelagt indkørsel, der fører op til garagen. Derudover er der flere terrasser både i for- og baghaven samt skure i forlængelse af garagen med plads til opbevaring. I baghaven finder du diverse bede og træer og kan glæde dig over en dejlig udsigt over markerne, hvor du bl.a. kan se flotte solnedgange.

Villaen er beliggende i et roligt kvarter i udkanten af Kostræde Banker, der er kendt for sine trygge omgivelser og nærheden til indkøb, skole i Lundby og skøn natur.

Book en fremvisning allerede i dag på tlf. 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 117 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 713 m2
Garage 25 m2
Sagsnummer 2736-996
Type Villa
Opført / Ombygget 1965
Energimærke E

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering