Luk fuldskærm
Hjarnøvej 12A, 4700 Næstved
Vi er glade for at kunne byde jer velkommen indenfor i dette super lækre OC rækkehus i 1 plan fra 2004.

Beliggenheden er helt i top i det attraktive Åderup i Næstved med skøn udsigt og en placering i 1. række til grønt område. Havnen og Susåen har du lige i baghaven, mens du finder indkøb, spotek og lægehus i Sct. Jørgens Parks Butikscenter, der ligger i gå-afstand fra boligen.

Boligen er opført i røde sten og med røde teglstenstag og hvide sprossede vinduer klæ'r det ejendommen utrolig smukt.
Planløsningen efterlader ikke meget at ønske sig, og de 91 m2 bolig er veldisponeret og godt indrettet med en rummelig entré hvorfra der er adgang til ejendommens bryggers der ligger i åben forbindelse mellem køkken og entre. I bryggerset er der god plads til vaskesøjle, fjernvarmeinstallation og genvex til opvarmning af det varme vand.
Boligen byder desuden på 2 gode værelser med tæpper, et flot badeværelse med muret bruseniche og naturligvis den fantastiske store, lyse spise-/opholdsstue med karnap, hvor der er udgang til en skøn vestvendte have.
Boligens køkken ligger i åben forbindelse til stuens opholdsmiljø og fremstår velholdt og med god skabs- og bordplads.

Grunden er på 296 m2 og kræver et minimum af vedligeholdelse. Både forhave og baghave er flot anlagt med sten og terrasemiljø, Bilen kan I naturligvis parkere lige udenfor døren i boligens carport. Der er en flisebelagt indkørsel og udhus i forbindelse med carporten. I haven er nem og flot indrettet. Fra haven kan I blandt andet nyde rådyr, der ofte besøger det store grønne fællesareal bag ejendommen.

Boligen har gulvvarme og opvarmes med fjernvarme,
Der er klinkegulv i entré, bryggers, bad og køkken. Gulvtæpper i værelser og trægulve i stuen. Boligens lofter er listelofter.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 91 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 296 m2
Carport 29 m2
Sagsnummer 1082
Type Villa
Opført / Ombygget 2004
Energimærke B

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering