Luk fuldskærm
Hestemøllestræde 5A 1 th, 4200 Slagelse
Kom med indenfor i denne flotte og lyse liebhaverlejlighed i hele 3 plan, med en skøn udsigt ud over byhuse og skov. Inde i boligen kan I glæde jer over et flot KVIK-køkken og badeværelse, som begge er fra 2020 samt fritlagte bjælker på 2. sal.

Her får I en rolig beliggenhed i hjertet af Slagelse, hvor I tilmed kun har en kort gåtur til Anlægget, stationen, uddannelsesinstitutioner, Vestsjællandscentret, og byens gågader, hvor der venter masser af butikker og caféer.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen på jeres private parkeringsplads, som I finder i gården og næsten lige ude foran hoveddøren. Når I træder ind gennem hoveddøren, kommer I ind i entréen med god plads til overtøjet, og adgang til badeværelse, fra 2020 med gulvvarme og plads til vaskesøjle. Fra badeværelset er der ligeledes adgang til soveværelset. Videre ind i boligen bliver I mødt at det yderst flotte køkken-alrum med god plads, spiseafdeling, trappe til 1. sal og et skønt lysindfald fra de sydvestvendte vinduer. I KVIK-køkkenet får I fornøjelsen af at have masser af opbevaringsplads i form af skabsvæggen, som er udstyret med et fuld køl- og fryseskab, samt en god køkken-ø. Fra køkkenet kan I også tilgå soveværelset, hvor I her har mange indretningsmuligheder.

Når I går op ad trappen fra alrummet, bliver boligen kun mere imponerende. Her får I en stor opholdsstue, med en flot bjælkekonstruktion og loft til kip. Her har I også muligheden for at etablere et ekstra værelse med walk-in, uden at gå på kompromis med stuen. Øverst i lejligheden finder I det sidste værelse, som byder sig godt til som eventuelt soveværelse eller kontor. Fra værelset har I udsigt over stuen.

Herudover kan det nævnes, at boligen er beliggende i en rolig og mindre ejerforening. Til foreningen hører flere fællesfaciliteter, såsom fælles have, cykelkælder og en tør kælder med eget kælderrum.

Lyder denne fine lejlighed som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 123 m2
Antal rum 3
Etager 1
Sagsnummer 2853-220
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1900
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering