Luk fuldskærm
Herregårdsparken 77, 8700 Horsens
Forestil dig et hjem, hvor hver dag byder på en betagende udsigt over fjorden, og hvor lyden af børnelatter fylder den store, frodige have. Denne drøm kan blive til virkelighed med denne smukke villa beliggende i det eftertragtede og rolige område Stensballe. Med sin attraktive placering i et lukket vænge er dette hjem det perfekte valg for familien, der ønsker ro omkring sig, men stadig vil være tæt på naturen og alle dagligdagens bekvemmeligheder.

Villaen byder på 199 kvadratmeter boligareal fordelt på 1 1/2 plan.

I stueplan finder du hjertet af hjemmet; et rummeligt køkkenalrum der flyder sammen med stuen og skaber en åben og indbydende atmosfære. Her er store vinduespartier der giver et godt lysindfald samt brændeovn til de kolde vinteraftner. Herfra har du også nem adgang til børneafdelingen som har tre hyggelige værelser samt et lyst badeværelse med badekar. Her er endvidere en flot entre og bryggers med god skabsplads.

På første sal åbner huset sig op endnu mere med en ekstra stue, som leder ud til en charmerende altan. Herfra kan du nyde din morgenkaffe eller aftenhygge med uforstyrret udsigt over den smukke fjord. Dette niveau huser også forældreafdelingen bestående af et rummeligt soveværelse samt et ældre badeværelse udstyret med sauna - perfekt til at slappe af efter en lang dag.

Udenfor venter den store have, som er anlagt således at både voksne og børn kan finde glæde her.

Området inviterer til leg og samvær under åben himmel, mens de voksne kan nyde haven fra terrassen eller ved at dyrke hobbyprojekter i det fri.

Hvis du drømmer om et liv tæt på naturen i det attraktive Stensballe, så er denne ejendom ideel for dig.

Information om boligen

Bolig 199 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 913 m2
Carport 32 m2
Udhus 28 m2
Sagsnummer 27353025
Type Villa
Opført / Ombygget 1976 / 1977
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering