Luk fuldskærm
Henning Smiths Vej 13C 1 2, 9000 Aalborg
Lækker indflytningsklar andelsbolig i en flot og velholdt ejendom opført i 2005. Andelsboligforeningen drives professionelt med en god solid økonomi. Boligen er bel. på stille vej centralt midt i vestbyen og i gåafstand til indkøb - bus - Aalborg Streetfood og Aalborgs nye spændende havnefront. Med andre ord tæt på alle storbyens bekvemmeligheder og alligevel dejligt fri for den normale trafikstøj, som ofte vil optræde i en stor by.

Du kan parkere din bil på foreningens fælles p-areal, hvor hver bolig har én p-licens (først til mølle princippet). Herefter kan du benytte enten trappe eller elevator til lejligheden. Benytter du cykel findes også fælles overdækket cykelparkering til rådighed.

Denne dejlige bolig fremstår velholdt med godt lysindfald og lækker sydvendt altan. Lejlighedens vægge og lofter er holdt i hvidt med flotte parketgulve.

Indretning: Entre med garderobeplads. Velindrettet køkken med hvide skabselementer. Værelse/kontor. Lyst badeværelse med bruseniche. Stor lys stue med udgang til rummelig sydvendt altan. Soveværelse med adgang til depotrum/walk-in.

Ejendommen vedligeholdes efter en 10-årig vedligeholdelsesplan, således at den altid fremstår i god og vedligeholdt stand.

Du kan læse mere om ABF via dette link: www.stoberiet.dk.

Information om boligen

Bolig 88 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 3418 m2
Sagsnummer 843-1459
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 2005
Energimærke B

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering