Luk fuldskærm
Helleristen 36, 4700 Næstved
Lad os vise jer Helleristen 36, et lækkert rækkehus fra 1970, hvor plantegning sætter sine streger omkring 106 kvadratmeter i ét plan.
I kan se frem til et tosidet køkken, en rummelig stue, et badeværelse og tre gode værelser foruden et godt bryggers med egen indgang. Kronen på værket er den sydvendte udestue, der fungerer som et godt supplement til boligen og bliver med garanti et aktiv for familien året i gennem.

I bosætter jer i et roligt kvarter tæt på naturskønne omgivelser. Grundejerforeningen har flere store, grønne fællesarealer med legefaciliteter og hundeareal i området. området er udbygget med gode stisystemer og I kan glæde jer over adgang til en stor, fælles parkeringsplads i gården, der benyttes af gårdens beboere og gæster. Både dagtilbud, indkøb og skole kan nås til fods eller på cykel. Offentlig transport nås i gå afstand fra boligen og skal du pendle, er der nem adgang ud af byen via omfartsvejen.

Tilbage på matriklen træder I indenfor i entréen, der fungerer som en fordelingsgang til boligens værelser. Boligens køkken er et stilrent lyst Svane-køkken med grebsfrie elementer og med masser af god skabsplads til alt køkkenudstyret så bordpladen efterlades til udfoldelse af kulinariske færdigheder.
Boligens hjerterum er den store stue, hvor I finder de mest optimale rammer til at nyde hinandens selskab. Stuen ligger med en fin bueåbning i flot foreningen med husets køkkenet. Fra stuen er der udgang til den hyggelige og lyse udestue, der vender mod syd.
Boligen rummer desuden 3 gode værelser, et pænt badeværelse med bruseniche og et godt bryggers med plads til fjernvarmeinstallationen og anden opbevaring.

Udemiljøet består af en flisebelagt gårdhave, der vender ideelt i forhold til solen bane. Dertil kommer et lille skur. Der er adgang til gårdhaven fra vejen og fra boligens udestue.

Boligen fremstår i velholdt stand og er klar til at byde sine nye ejere velkommen indenfor.

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 158 m2
Udhus 5 m2
Sagsnummer 1034
Type Villa
Opført / Ombygget 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering