Luk fuldskærm
Hegnet 6, 5500 Middelfart
Højt beliggende villa med en storslået panoramaudsigt over Lillebælt til begge broer og Middelfart by. Ejendommen trænger til en gennemgribende renovering og sælges uden ryddeliggørelse med evt. nedrivning for øje og der udarbejdes således ikke rapporter i forbindelse med salget. Energiklassifikation er anslået.
Indrettet med: * Entré med opgang til stueplan og nedgang til kælder * Gæstetoilet * Køkken * Opholdsstue * Spisestue 1. sal: * Badeværelse med brus * 2 store værelser Kælder: * Lyst disponibelt rum * Vaskerum og 2 mindre disp. rum Haven indbyder til biodiversitet og fremstår uplejet. Har du muskler og mod på egen istandsættelse er her en oplagt mulighed for, at erhverve en bolig med en helt unik udsigt og efterfølgende sætte dit helt egen præg for anvendelse eller evt. bygge nyt? Ejendommen er insolvent og ethvert købstilbud vil derfor skulle forelægges panthavere.

Information om boligen

Bolig 128 m2
Kælder 68 m2
Antal rum 4
Etager 3
Grund 788 m2
Garage 16 m2
Sagsnummer 1376
Type Villa
Opført / Ombygget 1940
Energimærke F

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering