Luk fuldskærm
Havnevej 18, 6990 Ulfborg

Forestil dig at vågne op hver morgen til en betagende udsigt over Nissum Fjord. Denne drøm kan blive din virkelighed med denne villa, der er beliggende i Thorsminde imellem Vesterhavet og fjorden. Med sin arkitektur fra 1936 og moderne opdateringer, kombinerer denne ejendom historisk udseende med nutidens komfort. 


Villaen byder på en boligflade på 167 kvm og en kælder på 97 kvm fordelt på tre velindrettede plan. Hver etage er funktionelt indrettede, hvilket sikrer, at rummene føles indbydende. 


Stueplan byder velkommen med en entré, der leder videre til husets hjerte: en åben stue- og spisekombination hvor familie og venner naturligt samles. Store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald samt uhindret udsigt til fjorden. Fra entreen er der også adgang til husets lækre badeværelse med badekar.


På første sal finder du soveværelserne og det ekstra badeværelse - hvert rum med sin egen karakter men alle sammenholdt af den samme god standard for komfort og indretning. Der er også hems med god udsigt over fjorden. Kælderetagen udgør et perfekt supplement til boligen med ekstra opbevaringsplads samt mulighed for at indrette fx hobbyrum og lignende. Det fulde indtryk af husets indretning kan ses i plantegningerne.


Ejendommen er desuden omkranset af en frodig naturgrund, der inviterer til udendørsliv året rundt – hvad enten det drejer sig om sommeraftener under åben himmel eller hyggelige eftermiddage i haven omringet af efterårets farvespil.


Beliggenheden kunne ikke være mere ideel for naturelskere eller dem, der søger ro fra hverdagens travlhed uden at gå på kompromis med nærhed til nødvendige faciliteter. Området byder på rige muligheder for friluftsliv lige fra sejlads på fjorden til vandreture langs Vesterhavet.


Denne villa repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve ikke blot et hjem men en livsstil præget af  fred og harmoni tæt ved naturen.


Kontakt os allerede i dag for yderligere information eller for at aftale en fremvisning – lad os hjælpe dig nærmere mod dit drømmehjem. 

Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 167 m2
Kælder 97 m2
Antal rum 6
Etager 3
Grund 993 m2
Garage 47 m2
Udhus 8 m2
Sagsnummer 801-2693
Type Villa
Opført / Ombygget 1936
Energimærke D

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering