Luk fuldskærm
Hasselvej 19, 4684 Holmegaard
Nu kan vi byde velkommen til denne flotte 60'er villa, placeret i et roligt villakvarter i Fensmark og med god plads til den store familie.
Boligen byder på hele 181 kvadratmeter, fordelt på 2 plan og dertil en 1014 kvadratmeter stor og hyggelig grund flot anlagt med lukket terrasser og frugttræer. Boligen opvarmes med fjernvarmeunit der er ca 5 år gammel.

Inde venter jer i stueplan en stor flot og lys stue. Der er fra stuen opgang til huset 1. sal samt udgang til en flot, sydvendt udestue. Fra udestuen er der udgang til terrassen og den dejlige sydvendte have.
Stuen ligger i fin åben forbindelse med det rummelige tidsløse og velholdte køkken/alrum. En skøn detalje fra alrummet er den flotte glasvæg, der integrerer den bagerste af stuen flot med alrummet.
Stueplan rummer endvidere en god entré, et flot badeværelse med kar, et stort soveværelse med skabe samt et stort værelse (oprindelig to). Fra huset bryggers er der udgang til det hyggelige og lukkede gårdmiljø samt til garagen.
1. salen indeholder en dejlig sydvestvendt stue med store glaspartier og hele to altaner. Fra den ene altan er der den skønneste udsigt over haven, mens der fra den anden altan er udsigt til solnedgang mod vest. Derudover rummer 1 salen et godt badeværelse med en brusekabine og to gode værelser. Der er opgang til loftrummet fra 1. salen

Ude vil I få en have i særklasse. Foran huset præsenterer haven sig nydelig og sørger for et flot udtryk til ejendommen, mens den bag huset rummer både terrasser, hyggekrog, gamle frugttræer og god plads til børnenes leg året igennem.

Det bør bemærkes at, at denne ejendom, udover masser af plads til familien, fremstår yderst velholdt og løbende vedligeholdt med blandt andet med nyere vinduer i dele af huset og en hoveddør der er fra 2020. Derudover er taget lagt i 2014.
Boligen opvarmes med Fjernvarme og har en lav årlig varmeudgift. Der er indlagt Fibernet.

Kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 181 m2
Antal rum 7
Etager 0
Grund 1014 m2
Garage 28 m2
Sagsnummer 2736-632
Type Villa
Opført 1968
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering