Luk fuldskærm
Hasselvej 19, 4684 Holmegaard
Hvis I er på jagt efter en bolig i det eftertragtede Fensmark, så er vi glade for at kunne byde jer velkommen indenfor på Hasselvej 19. Her får I kun få minutter til dag-in-sti-tu-tio-n og skole. Fensmark Brugs, Holmegaard Mose og Stenskoven ligger i gåafstand fra boligen og selv Næstved Storcenter kan nås i cykelafstand..

Ejendommen har kun haft 2 ejere og nu er denne 181 kvadratmeter store villa fordelt i 2 plan klar til en ny familie.

Ejendommen fremstår i gule mursten og er beliggende på en 1014 kvm stor ggrund. I 2014 fik ejendommen ny tagbeklædning og de fleste vinduer er også sikftet indenfor de senere år.

I stueplan indeholder boligen en stor flot og lys stue. Der er fra stuen opgang til husets 1. sal samt udgang til en flot, sydvendt udestue. Fra udestuen er der udgang til terrassen og den dejlige sydvendte have. Stuen ligger i fin åben forbindelse med det rummelige tidsløse og velholdte køkken/alrum. En skøn detalje fra alrummet er den flotte glasvæg, der integrerer den bagerste af stuen flot med alrummet.
Stueplan rummer endvidere en god entré, et flot badeværelse med mosaikklinker, badekar m/brusevæg, et stort soveværelse med skabe samt et stort værelse (oprindelig to). Fra huset bryggers er der udgang til det hyggelige og lukkede gårdmiljø.


På 1. sal finder I en dejlig sydvestvendt stue med store glaspartier og hele to altaner. Fra den ene altan er der den skønneste udsigt over haven, mens der fra den anden altan er udsigt til solnedgang mod vest. Derudover rummer 1. salen et godt badeværelse med en brusekabine og to gode værelser.

Foran huset præsenterer haven sig nydelig og sørger for et flot udtryk til ejendommen, mens den bag huset rummer gode lækroge, terrasser, gamle frugttræer og god plads til børnenes leg året igennem.

Det bør bemærkes at, at denne ejendom, udover masser af plads til familien, fremstår yderst velholdt og løbende vedligeholdt. Boligen opvarmes med fjernvarme og der er indlagt Fibernet.

Der er flisebelagt indkørsel til en god carport og en dejlig muret garage til ejendommen.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 181 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 1014 m2
Carport 16 m2
Garage 28 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 1107
Type Villa
Opført / Ombygget 1968 / 1983
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering