Luk fuldskærm
Hasselvænget 16, 4652 Hårlev
Sidste udbud af byggegrunde til helårsbeboelse i ny udstykning

På Høvdingegårdens jorder er der nu lavet en helt ny bydel, og vi udbyder nu de absolut sidste byggegrunde til salg.

Området er omfattet af lokalplan nr. 165 bl.a. med en bebyggelsesprocent på 30 for villaer. Der er ingen byggepligt på grundene og ingen begrænsende regler om materialevalg. Regnvand skal afledes til faskiner. Grundene skal være minimum 750 m2. Spændende muligheder for alternative og grønne opvarmningsformer som jordvarmeanlæg og solpaneler.

Jorden er undersøgt og frigivet til byggeri af arkæologerne, så ingen købere kommer til at stå med en udgravning for egen regning.

Der er nu skabt et skønt boligområde med rekreative oaser, i naturskønne omgivelser tæt ved bymidten, børneinstitutioner, skole, indkøb og station.
Som et led i at tilpasse os klimaforandringerne, er vi helt på forkant, og derfor er der etableret flere store forsinkelsesbassiner, hvor områdets regnvand opsamles. Det giver en stor gevinst for miljøet, og beboerne får noget dejligt grønt og blåt at glædes over i nærområdet. De flade sivegrøfter vil lede overskydende overfladevand fra grunde og veje til bassinerne.

Fællesarealerne og de nye plantebælter mod både øst og vest, vil sikre området et øget fugle- og dyreliv, og en viden for beboerne om, at man har truffet et aktivt valg om at være med til at passe på miljøet.

Der er stik til regn- og spildevand, vand, el og fællesantenne, alle ført ca. 1 meter ind på den enkelte grund. Tilslutningsafgifterne er indeholdt i købesummen.

Hårlev ligger kun 15 minutters kørsel fra Køge. Lokaltog servicerer togene med mange daglige afgange/ankomster. Bl.a. til Roskilde. Kort tid til Universitetssygehuset og Køge Nord ny station samt mange andre store nye arbejdspladser i og omkring Køge.

Hårlev er en aktiv by med et pænt repræsentativt forretningsliv, institutioner og masser af foreningsliv og sportsfaciliteter for den aktive familie.
Beliggenheden tæt på Køge og Hovedstadsområdet gør det til et attraktivt sted at bo og leve. Og der er fokus på fortsat øget erhvervsliv og mere bosætning.

Stevns kommune er en naturskøn kommune med mange kilometer kystlinie, strande, skove og nu også med Stevns Klint på Unesco's verdensarvsliste.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 4600493
Grund 750 m2

Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering