Luk fuldskærm
Haraldsborgvej 2, 4000 Roskilde
Træd ind i denne højtbeliggende villa og oplev en tidslomme af muligheder, badet i solens stråler, som har frit spil ind i boligens hjerte. Med en fortryllende udsigt og et imponerende udsyn til byens liv og kig til Roskilde Domkirkes spir, får du her en levende panoramaudsigt.

Du kommer til at bo tæt på byens skønne parker og kun få skridt fra Roskilde Havn, hvor kulturen, musikken, dansen og meget andet spiller sammen i smukke omgivelser.

Ejendommen byder på Originalt Retro Køkken med tilhørende spiseplads. Fra stuen åbner sig en skøn udsigt, der skaber en atmosfære af vidde og lys. Et ideelt sted at samles med familie og venner eller blot nyde et øjebliks ro. Fra den tilstødende Kaffe-Stue er udgang til den solrige terrasse.

Det lyse og venlige badeværelse kan let udvides ved at inddrage "kosteskabet" i entreen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det efter dine ønsker.

Praktisk bryggers med vaskefaciliteter og plads til det grove arbejde.

1. salen er overraskende rummelig med 3 gode værelser og et praktisk toilet.

Udendørs gemmer sig en skøn og hyggelig baghave som indbyder til afslapning og udendørs aktiviteter.

Den centrale beliggenhed giver let adgang til byens mange faciliteter, herunder butikker, stationen, parker, skoler og meget mere. Hvis der skal lidt let aftensmad til er byens måske bedste pizzaria lige om hjørnet.

Kontakt mig for at arrangere en personlig fremvisning og opdag det hele selv!

Information om boligen

Bolig 145 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 690 m2
Garage 22 m2
Sagsnummer AA-065
Type Villa
Opført / Ombygget 1964 / 1969
Energimærke D

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering