Luk fuldskærm
Hammervej 64, 4700 Næstved
Flot fuldmuret landvilla med en god beliggenhed i det hyggelige Hammer udbydes nu til salg. Boligen er placeret i den hyggelige lille landsby. Fra boligen nås gode naturoplevelser og Dybsø Fjord indenfor en kort cykeltur. Skal I pendle ligger ligger motorvejsafkørsel i syd- og nordgående retning kun ca 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Denne 161 kvadratmeter velindrettede bolig, er fra 1989 og fremstår yderst velholdt både ude og inde. Boligen er løbende renoveret med materialer af høj kvalitet og energi optimeret med blandt andet varmepumpe.
Boligen har en god planløsning og byder på: Flot og indbydende indgang til den hyggelige entrè hvorfra der er adgang til 1. salen via en smuk trappe. Stueplanet indeholder desuden et flot badeværelse, nænsomt renoveret og med god skabsplads samt en dejlig brusekabine, et godt og rummeligt bryggers med egen indgang samt et godt værelse. Det flotte HTH køkken ligger i åben forbindelse til den store vinkelstue. Køkkenet er moderne og fremstår med alt i hårde hvidevarer herunder også en praktisk quooker, Fra spisestuen er der direkte udgang til den hyggelige træterrasse.
1 salen rummer et godt fælles rum med mange anvendelsesmuligheder, både som stue, legerum til familiens børn, hjemmekontor eller fjernsynsafdeling. Dertil kommer 2 gode værelser, det ene med fransk altan.

Ude kan I glæde jer over en nem have i en helt perfekt størrelse. Haven fremstår med flot beplantning og stenbelægning. Haven er opdelt i anvendelige og hyggelige zoner, der er tilpasset familiens behov afhængig af om vasketøjet skal gemmes lidt væk, om børnene skal lege eller om der skal hygges på terrasserne. Indkørsel og gode parkerings muligheder er der også blevet fin plads til. Husets garage er naturligvis med automatisk portoplyk

I Hammer by finder I blandt andet Hammer Frie Privatskole til familiens børn. Offentlig skole og institution ligger kun ca 4 km væk i Mogenstrup, hvor I også finder den eftertragtede Golf Klub: Sydsjællands Golfklub. I Mogenstrup er der desuden institutioner, idræts- og svømmehal samt flere indkøbsmuligheder, tøjbutik og frisør. Avnø naturområde og Svinø stand ligger indenfor kort afstand til boligen.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 161 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 904 m2
Garage 40 m2
Sagsnummer 2736-946
Type Villa
Opført / Ombygget 1989
Energimærke E

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering